• darkblurbg
    3V Belastingadviseurs
    wij zien het verhaal achter de cijfers

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk belastingadvieskantoor gevestigd in het midden van Nederland. Maar dat is niet per se wat ons definieert. Want dan doen we onszelf en jou tekort, omdat we zoveel meer te bieden hebben. Onafhankelijk zijn we zeker. We zijn bijvoorbeeld niet gelieerd aan een andere organisatie en hebben geen samenwerkingsovereenkomsten met andere partijen. Ons advies is echt ons advies. Maar fiscaliteit is voor 3V Belastingadviseurs meer dan het invullen van een biljet. Meer dan belastingadvies. Het is alles wat te maken heeft met het betalen van belastingen, inclusief het persoonlijke aspect van ieder vraagstuk. Wij kijken verder.

De 3 V’s

De 3 V’s in onze naam staan voor vertrouwen, vastberaden en vindingrijk. Wat we hiermee vooral duidelijk willen maken is dat we eigenlijk geen doorsnee belastingadvieskantoor zijn. Wij hebben in de afgelopen decennia alles al een keer meegemaakt. Dit resulteert in een eerlijk advies, ook wanneer je daar als klant misschien niet direct om gevraagd hebt. Want je zult zien dat het je wel degelijk verder gaat brengen. Dat weten we namelijk uit (eigen) ervaring.

Wat we doen

Bij 3V Belastingadviseurs adviseren wij, Ivo Nollen en Judith van Deutekom, ondernemers en particulieren bij alle (fiscale) vraagstukken die ze hebben. Een kleine greep uit de onderwerpen die bijna iedere dag voorbij komen: bedrijfsopvolging, ondernemingsstructuur, bezwaar- en beroepsprocedures en financiële planningen. Daarnaast verzorgen we second opinions wanneer je een andere, onafhankelijke partij naar jouw vraagstuk wilt laten kijken. Een uitgebreide uitleg over onze werkzaamheden vind je bij wat we doen.

Een afspraak maken

Wij adviseren jou zoals we zelf ook geadviseerd willen worden. Op basis van onze ervarenheid, kennis en een passie voor het vak die na al die jaren nog absoluut niet gedoofd is. Wij staan voor jouw belangen. Dus heb je een interessant vraagstuk voor ons of wil je eerst kennis met ons maken om te zien of we bij elkaar passen? Plan dan een afspraak in of laat het ons weten door te bellen naar 030 60 53 303.

Laatste nieuws