• darkblurbg

Onze visie in drievoud

De 3 V’s van 3V Belastingadviseurs staan voor onze visie: vertrouwen, vastberaden en vindingrijk. Deze drie kernwaarden hebben we natuurlijk met een reden gekozen.

Vertrouwen

Vertrouwen zien we als de basis van ons werk. Als klant moet jij ons vertrouwen met jouw (fiscale) verhaal en gegevens, maar wij moeten jou dit vertrouwen ook geven. Alleen wanneer we dit voor elkaar krijgen, gaan we samen een toekomstbestendige en stabiele relatie aan. En juist die relatie, die wij niet als standaard klantrelatie beschouwen, is voor ons essentieel om ons werk goed uit te kunnen voeren.

Vastberaden

Vastberaden handelen is wat wij altijd doen. Dat wil zeggen dat wij opkomen voor jouw fiscale belangen. Wij laten je precies weten wat er wel en niet mogelijk is en adviseren je ook wanneer je zelf misschien denkt dat er niets aan de hand is. Wij zijn eerlijk tegen jou, vanuit die vastberadenheid. Want wij weten zeker dat wij jouw (fiscale) vraagstuk op de best mogelijke manier op kunnen lossen. Dat willen we ook doen, voor jou. Want daar doen we het uiteindelijk ook echt voor: onze klanten.

Vindingrijk

Vindingrijk zijn is een belangrijke eigenschap in ons werkveld. Dit betekent niet alleen dat we altijd proberen om een oplossing proberen te vinden voor een bepaald vraagstuk, maar ook dat we onze kennis niet voor lief nemen. Nieuwe regels zijn in ons vakgebied eerder de regel dan de uitzondering, dus we blijven iedere dag leren. Zo kunnen we alle mogelijke oplossingen meenemen in ons uiteindelijk advies. Op deze manier kunnen we onze klanten zo volledig mogelijk adviseren. Wij zoeken binnen alle redelijkheid naar de oplossing. Zelfs voor vraagstukken waarvan andere fiscale adviseurs zeggen: “dat kan niet”. Want daar geloven wij simpelweg niet in.

Voor wie zetten we de 3 V’s in

Jouw wensen en doelen staan bij 3V Belastingadviseurs altijd centraal. Wij adviseren de volgende klanten bij hun fiscale vraagstukken:

  • MKB ondernemers
  • Vermogende particulieren
  • Familiebedrijven
  • Internationaal werkende ondernemingen
  • Accountskantoren met een wens voor een sterke fiscale partner