• darkblurbg

Hoe wij doen wat we doen

Wij hopen dat jij jouw fiscale gegevens aan ons toevertrouwt. We doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat deze in veilige handen blijven. Niet alleen om jouw privacy te waarborgen, maar ook omdat we dat zelf belangrijk vinden. Alleen zo onderhouden we een goede en vertrouwelijke relatie met elkaar. Daarom laten we je ook graag zien hoe we onze eigen werkwijze hanteren.

Onze werkwijze toegelicht

De opdracht

Wij buigen ons over kwesties die te maken hebben met fiscaliteit. We houden ons dus niet bezig met de administratie, maar met het advies. Denk aan advies over ingewikkelde overeenkomsten, het herstructureren van ondernemingen of een bezwaarschriftprocedure. We werken samen met anderen wanneer de kwestie er om vraagt. Daarom kijken we altijd eerst naar de opdracht (het vraagstuk). Ligt deze in ons vakgebied? Zo nee, dan raden we je een van onze collega’s aan.

 Onze samenwerking

We maken eerst kennis met elkaar en kijken samen hoe 3V Belastingadviseurs jou het beste kan helpen met het vraagstuk. Hierbij nemen we de ervaringen uit ons eigen verleden mee. Wij kennen het klappen van de zweep, zowel positief als negatief. Van deze ervaringen hebben we geleerd en gebruiken we in onze advisering. Dit maakt namelijk dat we iedere klant goed kunnen adviseren en eventuele risico’s al ver van tevoren aan zien komen. Wij kunnen een negatieve ervaring omzetten naar een positieve ervaring, voor de onderneming en ook voor jou. In roerige tijden blijven wij overeind en wij zorgen dat dat ook voor jou geldt, in welke situatie je je ook bevindt. 

Handig om te weten

Onze tarieven

Wij werken met een vergoeding op een urenbasis.

Uitzonderingen mogelijk

Er is altijd een uitzondering op de regel, ook bij 3V Belastingadviseurs. We zijn bereid om, op verzoek, een vaste afspraak voor de vergoeding van ons werk te maken. Dit geldt alleen voor relatief goed af te bakenen werkzaamheden, zoals een concreet advies voor een vraagstuk, een fiscale opinie of het voorbereiden van een aangifte.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

3V Belastingadviseurs is een handelsnaam van 3V Belastingadviseurs LLP. Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing. Deze kun je hier downloaden of bij ons opvragen.