• darkblurbg

Onze belofte als belastingadviseur(s)

Bij 3V Belastingadviseurs adviseren wij, Ivo Nollen en Judith van Deutekom, ondernemers en particulieren bij alle (fiscale) vraagstukken die ze hebben. Naast de 3 V’s die onze visie voor nu en voor de toekomst bepalen, is er een andere belangrijke pijler die we graag willen benoemen: kwaliteit. Dat is wat wij onze klanten bieden. Daarom zorgen we dat ieder aspect van ons werk zo goed mogelijk geregeld is.

Wij bieden je de volgende garanties

1

We houden onze kennis bij door iedere dag vakliteratuur door te nemen en onszelf jaarlijks bij te scholen (via lidmaatschap Register Belastingadviseurs).

2

We zitten allebei zo’n 30 jaar in het vak en werken al 25 jaar samen. We hebben dus veel kennis van zaken en weten hoe de fiscale wereld werkt.

3

We komen onze afspraken na. Zaken worden geregeld zoals ze afgesproken zijn en ons advies is kloppend.

Daarnaast vragen collega’s ons regelmatig om mee te denken over bepaalde vraagstukken of om advies uit te brengen.

Dit maakt ons werk mooi

We doen dit werk al bijna ons gehele leven. Maar het blijft ons raken, omdat fiscaliteit mensen raakt. Het gaat om het hart van een onderneming of van het privéleven. Het gaat dus niet alleen om geld, maar vooral om de persoonlijke verhalen. Die zijn er dan ook ten overvloede. Denk aan het kind dat het familiebedrijf overneemt. Of een terminaal zieke vrouw die ervoor wil zorgen dat alles goed geregeld is voor het moment dat ze haar grote liefde achter moet laten. Fiscaliteit is de emotie achter de financiën. En wij zijn er altijd bij, stilletjes op de achtergrond. Wij zorgen dat er voldoende ruimte is voor het persoonlijke aspect, omdat je als klant weet dat alles op financieel gebied goed geregeld is. Daarom handelen wij altijd in het belang van onze klanten. Wij zijn hierin zeer proactief, omdat we iedere dag zien hoe belangrijk het is om je fiscale zaken goed geregeld te hebben.

Hier zijn we te bereiken

Drs. I.T.M. (Ivo) Nollen RB
☎️  030 60 53 303
📞  06 248 629 29
✉️  i.nollen@3vbelastingadviseurs.nl
J.J. (Judith) van Deutekom RB
☎️  030 60 53 303
📞  06 363 136 94
✉️  j.v.deutekom@3vbelastingadviseurs.nl